Третият сезон на култовия сериал Stranger Things ще дебютира на териториите на Netflix на 4 юли. Получаваме и силен дебютен трейлър, включващ доволно количество кадри от новия сезон.

Главните действащи лица Дъстин, Майк, Лукас и Илевън са видимо пораснали, а и самите те твърдят в рамките на видеото „вече не сме деца“. Действието ще се развива по време на тяхната лятна ваканция. Естествено, предвид факта, че говорим за Stranger Things, идеята за идеалистично лято директно отива в кофата за боклук, а опасностите се сипят една след друга. Очаквано ще получим доволна доза „чудовища“, подвизаващи се иначе в алтернативната реалност Upside Down.

Апропо Stranger Things е една от най-популярните продукции на Netflix и по всички личи, че бюджетът на трети сезон е изкачил още едно стъпало. За да разкаже историята си, шоуто работи с правителствени конспиративни теории, алтернативни реалности и предизвикателствата пред подрастващите в началото на 80-те години на миналия век.

Както споменахме във въвеждащото изречение на този текст, Stranger Things 3 ще направи премиерата си навръх Денят на независимостта в САЩ - 4 юли.

Шест смели теории за това какво ще се случи в последния сезон от Игра на тронове

Видеото следва:

Още от Play