Дали ще се случи отново... отново? Това е един от големите въпроси в съзнанието на феновете на "Туин Пийкс"! След края на трети сезон, с подзаглавие "Завръщането", който беше излъчен по американската телевизионна мрежа Showtime и HBO GO, останаха много въпроси без отговор. Това, разбира се, е в стила на Дейвид Линч, който никога не е обичал да разкрива всичко, а иска зрителите да се опитат да разгадаят загадката по оставените улики. Но ще има ли четвърти сезон?

Според изказване на самия Линч има такава вероятност! Да, има шанс да видим четвърти сезон на "Туин Пийкс". Лошата новина е, че това няма да се случи поне в близките четири години.

В интервю за EW Линч казва, че все още не е водил разговори с Showtime за нов сезон на сериала, въпреки че още преди края на третия сезон Showtime излязоха с официално предложение към него да направи още един сезон. Ако поиска да продължи историята.

Какво остава за феновете? Ще трябва да изчакаме и да видим дали Линч и Фрост ще се наемат с нов сценарий за култовата поредица. Добрата новина е, че Кайл Маклоклан (агентът на ФБР Дейл Купър) е готов да продължи да играе любимата си роля. "Бих искал да играя Купър завинаги. Той е от онези герои, които изглежда ти пасват перфектно. С Дейвид сме работили много, за да създадем този невероятен свят и герой, и аз го обичам. Мразя да се сбогувам. Искам да го виждам всяка седмица по телевизията."

 

Още от Play