Marvel Studios използва мащабното спортно събитие Super Bowl, за да рекламира три предстоящи продукции, които ще дебютират ексклузивно по Disney+: The Falcon and the Winter Soldiers, Loki и WandaVision. Нямаше много кадри от който и да е от сериалите, но имаше достатъчно проблясъци, за да ни бъде показано какво ни очаква.

  Виж още: Tech Huawei Mate 30 Pro (РЕВЮ): Животът е хубав и без Play Store

- Кадрите от WandaVision показват сцени на Уанда Максимоф (изиграна от Елизабет Олсън) и Vision-ът на Пол Бетани в някаква къща. Шоуто бе споменато преди на D23 конвенцията на Disney като сюрреалистичен ситком.

- От Loki имаше най-малко материал, но видяхме, че актьорът Том Хидълстън все още е в ролята.

- The Falcon and the Winter Soldiers ще бъде може би най-голямата нова серия на Marvel, която ще пристигне в Dinsey+ тази година. Компанията предварително обяви, че WandaVision ще пристигне през 2020.

Кевин Фейдж, името зад MCU, сега отговаря за Marvel Entertainment. Фейдж наблюдава всичко - от кино до телевизионната страна на бизнеса на Disney. The Falcon and the Winter Solider ще е първата продукция, която ще пристигне след WandaVision тази година, последвана от Loki, Hawkeye, She-Hulk, Ms. Marvel и Moonknight в близкото бъдеще. 

Видео от teaser-a на Disney:

 

Тагове: