След като Disney закупи развлекателния бизнес на Fox, един интересен въпрос вълнува киноманите по цял свят - какво ще се случи с Deadpool, най-устатият и мръсен персонаж на Marvel, който в последно време се превърна в изненадващо доходоносен кадър на Fox?

Е, вероятно можем да бъдем спокойни, тъй като изглежда, че Disney възнамерява да запази специфичния имидж на Уейд Уилсън.

Към момента, основните ресурси на Marvel, чиито киноправа Fox притежава, са X-Men, Fantastic Four и Deadpool, всички от които ще отидат при Disney. И докато първите две изглеждат непоклатими, Deadpool е по-деликатен, защото филмът беше с ограничителен рейтинг и продължението му ще запази тази атмосфера - нещо, което не изглежда особено подходящо за "семейния" имидж на продукциите на Disney.

"Смятаме, че съществува възможност за развитието на марка с ограничителен рейтинг като Deadpool. Стига публиката да е наясно с това какво я очаква, мисля че можем да се справим", казва изпълнителният директор на Disney Боб Айгър, цитиран от Gizmodo.

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове:
Най-четени
Всички

Битка на титани: Samsung Galaxy S10+ победи Huawei P30 Pro в тест за скорост (ВИДЕО)

166 | 24.04.2019
Още от Play

Кои са тези хора, които играят новата Call Of Duty, която дори не е обявена?

0 | 25.04.2019