От Netflix няма тайни и това, което всеки потребител гледа отново и отново, се преглежда като статистика от стрийминг услугата. И въпреки че тя не разкрива тези данни за широката публика, понякога дава подсказка за нещата, които се гледат многократно – например знаем, че Gilmore Girls: A Year In the Life, Fuller House, The Defenders и The Ranch са най-гледаните без прекъсване предавания там. А сега разбрахме, че има 53-ма потребители, които предизвикаха Netflix да се разтревожи за тях, тъй като в продължение на 18 дни са гледали филма A Christmas Prince всеки ден.

 

Туитът на Netflix гласи: „До 53-мата души, които са гледали А Christmas Prince всеки ден през последните 18 дни: кой ви e наранил?“. Става дума за оригинална продукция на платформата, захаросано-романтична история за репортерка, която отива под прикритие в кралското семейство, за да разбере тайните на принца, но вместо това се сближава с него.

В Twitter обаче някои потребители реагираха гневно на шеговитото съобщение и обвиниха платформата в подигравка с чувствата на хората, неуважение и необмислено съдене, без да имат цялата информация. Американската телевизия с опция за стрийминг Lifetime пък използва момента да прикани потребителите, чувстващи се засегнати, да преминат към нея, туитвайки „Ако Netflix не ви иска, ние имаме много място на дивана до нас!“.

А ако искате да гледате нещо качествено по Netflix междувременно, ето няколко предложения от нас.

Тагове: