Може би супергероите от Daredevil - Iron Fist и Luke Cage, ще получат още един шанс да излязат на борба със злото.

Кевин Майер, високопоставен шеф в Disney, натоварен с разработката на собствената стрийминг услуга на компанията, наречена Disney +, потвърди, че гигантът може да върне сериалите на екран.

„Все още не сме дискутирали това, но бих казал, че съществува такава възможност“, казва той относно възобновяването на сериалите, които в интервюто си определя като „висококачествени“.

Netflix засега отказва да коментира.  

От 2016 г. насам именно Netflix бе мястото, където потребителите се наслаждаваха на продукциите на Disney. Така стрийминг компанията се превърна в предпочитаната дестинация за най-хитовите филми през последните три години. Трите най-големи филма на 2016 г. и 2018 г. и двата най-големи на 2017 г. бяха именно на Disney.

Неотдавна обаче Disney реши да не поднови договора си с Netflix, защото разработва собствен конкурент. От 2019 г. всички филми от богатия каталог на Disney ще могат да се гледат само в Disney +.

Мултимедийният титан, който придоби и голямата част от 21st Century Fox, се нуждае от всички налични ресурси за новото си начинание и поради това не е изключено да видим сериалите с нов дом.  

Тагове: