Допълнителните снимки на всяка филмова продукция са досаден, но често необходим процес, чиято цел е да се доизпипат някои сцени и да се нанесат промени там, където е необходимо.

Обикновено това става за седмица или две и струва около 10 милиона долара, но при Justice League нещата са малко по-различни.

Източници от Холивуд съобщават, че довършителните работи по суперпродукцията носят много логистични и финансови главоболия. Една от причините са ангажиментите на някои от главните актьори - Хенри Кавил, който е в ролята на Superman, вече снима Mission Impossible 6, а Езра Милър, който е The Flash, работи по продължението на Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Специално снимките на Кавил го отвеждат в Лондон и на други места и е очевидно трудно той да присъства редовно на снимачната площадка на Justice League. Още по-забавно е, че заради Mission Impossible 6 Кавил е пуснал мустак и Paramount категорично не дава на Warner Bros. да го обръсне. В резултат мустакът на супергероя ще бъде премахнат дигитално при допълнителната обработка.

Цената на всички тези логистични удоволствия очевидно вече е надхвърлила 25 милиона долара.

Тагове:
Още от Play