Интересна новина от Холивуд: Warner Bros. обмисля да приключи ангажимента на Бен Афлек като Batman.

Първоначалният избор на звездата за участието в ролята на Черния рицар в Batman v Superman: Dawn of Justice бе обект на много насмешки, но след силното му представяне там феновете определено прегърнаха идеята и самият Афлек изрази желание да продължи да се явява в ролята колкото може по-дълго.

За съжаление обаче неговото амплоа като Човека прилеп може да приключи скоро.

Повод за това става несигурността на Афлек относно участието му в новия самостоятелен филм The Batman. Първоначално той искаше да е режисьор, сценарист, продуцент и актьор, но постепенно започна да се оттегля от ролите и отстъпи първите две съответно на Мат Рийвс и Джофри Джоунс. Сега киностудиото вече обмисля дали решението за дългосрочен ангажимент с Бен Афлек е правилно.

Вероятно крайното решение ще бъде взето от самия актьор и това как се чувства той, но е ясно, че противоречивите му действия не са му създали добра репутация. Самият той побърза да излезе с опровергаваща информация веднага след тиражирането на слуха.

"Аз съм най-щастливият човек на света. Да бъдеш Човека прилеп е най-готината част от това", заяви той.

Евентуални положителни ревюта за играта му в предстоящия Justice League могат и да го накарат да остане, но засега само времето ще ни каже дали това ще е последният път, когато ще го видим в прочутия костюм.

Тагове: