В света на скоростите е напълно логично за едно дете да се научи как да работи върху автомобили. Също така е и невъзможно за семейство Торето да стои далеч от неприятности, както научихме от предишните осем филма. По всичко личи, че Дом, Лети и малкият Брайън за пореден път ще се движат само в бързата лента.

Двойката може и да се е оттеглила в идиличния свят на ремонт на трактори в тяхната ферма, но нова злина се крие зад ъгъла. Изглежда Лети знае, че нещо опасно е надвиснало над семейството, тъй като тя дава на бебето Брайън кръстосаната огърлица на баща си, за да го предпази от "това, което предстои". Очакваме отново замесени да са добре познатите ни  Дуейн "Скалата" Джонсън, Джейсън Стейтъм, Чарлйиз Терон или дори всички накуп.

  Виж още: HP Elite Dragonfly: ултра портативно бижу (ВИДЕО РЕВЮ)

Споменавайки актьорите, знаем със сигурност, че Чарлийз ще се завърне благодарение на Instagram пост от миналия септември. Приложението всъщност се превърна в платформа, на която куп актьори говориха за участието си в продукцията. Едно от най-интересните нови лица ще са кечистът Джон Сина и рапърката Cardi B. Скалата обаче загатна, че може и да не участва в този филм, но това не означава, че със сигурност няма да го видим в кадър.

Когато за последно видяхме любимите си герои, Доминик Торето се събра със семейството си, след като бе принуден от Сайфър да ги предаде. Хобс се "пенсионира", за да бъде с дъщеря си, а Дом реши да назове новородения си син Брайън. Изглежда, че Вин Дизел ще бъде отново допрян до стената в "Бързи и яростни" 9, така че останете на линия!

Видео от трейлъра:

Тагове: