Ъпдейт: Оказва се, че оригиналният източник на този текст - BBC - е объркал представянето на "холограмния" лъв. E&T твърди, че описаната от BBC Sport "огромна холограма на лъв", е просто компютърно генериран модел, който зрителите на стадиона не са видели под никаква форма. За сметка на това можете да го видите как се разхожда по терена в края на оригиналната новина. Трябв да допълним обаче, че като за CG модел, лъвът не изглежда особено впечатляващо.     

Оригиналният текст:

Аржентинският футболен клуб "Естудиантес де Ла Плата" (Estudiantes de La Plata) ознаменува завършването на реконструкцията на своя стадион Jorge Luis Hirschi по фамозен начин, използвайки горящ лъв, който влиза през покрива на стадиона и стига до самия терен.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

Пълните трибуни станаха свидетели на уникалното шоу, зад което стои аржентинската рок банда Los Autenticos Decadentes. Впоследствие изгледаха и приятелския мач между клубни легенди, грандиозни фойерверки и споменатия компютърно генериран холограмен лъв с огромни размери.

Както можете да видите в споделените кадри, когато лъвът стъпва върху терена, той оставя огнени следи.

Клубният президент на "Естудиантес де Ла Плата" – футболната легенда Хуан Себастиан Верон, споделя: "Изключителна емоция е да видиш толкова много хора след подобна борба (за завършването на стадиона)".

Прочети още: Талант и мъничко лудост: Шестима актьори, направили откачени неща за ролите си (без никой от зрителите да ги забележи)

И още: "Това е сбъдната мечта, но в случая не говорим за финална дестинация, а за ново начало, което ще ни донесе много позитивни емоции".

Видеото: