Както обикновено, тазгодишното издание на изложението Gamescom идва с поредица страхотни анонси. Някои ни дават повече информация за вече обявени, но предстоящи игри, докато други са напълно изненадващи разкривания на нови заглавия.

Death Stranding

---

Няма да претендираме, че знаем за какво става въпрос в тази игра, но от новото видео научаваме, че в нея ще видим още бебе на име Bebe и персонаж, наречен Mama. Освен това във видеото присъства водещият на Game Awards Джоф Кийли и персонажът на Норман Рийдъс, който… уринира.

Destiny 2: Shadowkeep

Новият голям експанжън на шутъра излиза на 1 октомври, а да не забравяме, че освен него играта ще има и безплатна версия.

Gears 5

Новият трейлър на екшъна акцентира върху познатия от поредицата Horde режим, в който четирима играчи трябва да оцелеят срещу вълни от врагове.

Blair Witch

Предстоящата гейм адаптация на прочутата хорър история излиза на 30 август и трейлърът ни разкрива как изглежда нейният свят от първо лице.

NBA 2K20

Трейлърът показва крайния режим на играта, който е продуциран от компанията на Леброн Джеймс, а като актьори в него ще видим Идрис Елба, Росарио Доусън, Томас Мидълдич и самата баскетболна звезда.

Cyberpunk 2077

Трейлърът бе съвсем кратък, но показва сцени на хакване и каране на мотор, както и това, че играта ще излезе за Google Stadia.

Need for Speed Heat

Анонсираната преди седмица игра вече има своя първи геймплей трейлър, който очаквано включва готини коли в улично преследване.

Kerbal Space Program 2

Космическата симулация получава продължение почти десетилетие след премиерата си, което ще излезе догодина за РС, PS4 и Xbox One.

Little Nightmares 2

Втората част на хорър приключението ще донесе по-голям свят и оръжия; очакваме го догодина за РС, PS4 и Xbox One и Switch.

The Witcher 3

Трейлърът показва най-амбициозния порт за Switch досега, който излиза на 15 октомври.