Островът на съкровищата вече не е таен. Обявихме координатите му преди няколко седмици. Ако си изпуснал новината, поправяй грешката бързо, защото ранните птички най-рано пеят.

Вдъхновени от новите партита, които виждаме в големите курорти в Испания, Гърция, Италия и Хърватия, решихме да пренесем магията на необикновеното лято и на родното Черноморие. Ако си празнувал с нас Нова година (в Ню Йорк, Бояна) или танцувал си след работа на After Work Social Club, знаеш, че партитата са ни особена страст.

Специалитет, към който подхождаме пламенно и сервираме леденостудено и на голям поднос. А в случая – с лодка.

На 5 септември хвърляме котва на остров Света Анастасия край Бургас. Взимаме за наш приятел попътния вятър и създаваме атмосфера, с която да се гмурнеш в дълбините на забавлението и парти живота, който всеки остров заслужава.

Изпращаме лятото. Посрещаме залеза. Морският бриз гали страните ни. Вдигаме чаши за морско наздраве. Танцуваме под пурпурното небе. Унасяме се в музиката, която ни пренася в един по-хубав и спокоен свят.

Празнуваме лятото, морето и всичко, което ни харесва тук и сега.

Нарекли сме морското си приключение Go to the Island. В него сме поканили още Gabriella Vergilov, DIASS, Koi Lopa, Stranger Synths, а повече диджеи ще обявим съвсем скоро. Всички морски и градски души ще се пренесат в свят на фантазия, музика, цвят и емоция на открито. Предстои едно парти, с което ще заредим душите със спомени, а косите с вятър. Каним те на първото си морско приключение, в което компания ще ни правят вълните, залязващото слънце и морският вятър.

Както казахме и в началото, побързай, ако искаш да се сдобиеш с Early Bird билет. Количеството на този тип билети, предлагани на цена от 20 лв., е ограничено.

БИЛЕТИ ЗА GO TO THE ISLAND МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК.

Достъпът до Света Анастасия ще се осъществява с корабчета, които ще тръгват от пристанището в Бургас, като разписанието им ще бъде съобразено със събитието. Ще има корабчета и в обратната посока, така че да можеш да отплаваш, когато прецениш.

Тагове:
Още от Play