Както се казва: Always bet on red! Майтап, майтап, но т.нар. red band трейлъри почти винаги представят филма, за който се отнасят, в по-добра светлина. Новият стар (понеже се води reboot на оригинала) Hellboy не прави изключение.
В него Lionsgate за пръв път ни дават шанс да зърнем (най-сетне!) култовата Мила Йовович в ролята на главния злодей във филма - Nimue the Queen of Blood.

Първият трейлър, показан през декември, остави феновете с доста смесени чувства. В него Големия Badass Червен с Коравата дясна буквално не звучеше като себе си и, общо взето, показаното не създаваше усещането за хардкор екшън с подчертана лъвкрафтианска жилка и R рейтинг, какъвто беше оригиналът, а и комикс серията, на която филмът е базиран.


Сега вече нещата си идват по местата и под звуците на Smoke on the Water Дейвид Харбър (Strangest Things) разкършва една идея по-комфортно рамене в емблематичния кожен шлифер на Hellboy.
Харбър е ударно подкрепен от олдскул титан като Иън Макшейн в ролята на негов ментор слаш баща – професор Брутенхолм и корейския ветеран Даниъл Дей Ким като колега – агент от Бюрото за паранормални разследвания и отбрана.

При все че не е точно продължението на култовата поредица, зачената от Гийермо дел Торо, новият Hellboy се кълне, че ще е максимално верен на комиксовия сорс материал. Режисьорът на филма Нийл Маршъл (The Descent, Game of Thrones) твърди, че сценарият е базиран върху една от най-популярните сюжетни арки от комикс серията, обхващаща Darkness Calls, The Storm and the Fury и The Wild Hunt.

Чакаме през април.

MWC2019: CEO-то на Huawei сподели мнението си за дизайна на Galaxy Fold

---

Феноменални фотографии от архивите на NASA (СНИМКИ)

Тагове: