От днес (30 януари 2019) Huawei Mate 30 Pro в комплект с безжичните слушалки FreeBuds 3 може да се закупи в София в 5 магазина, съответно на A1, Теленор, Виваком, Технополис и Техномаркет. Лимитираната до общо 100 бройки оферта е придружена и с Premium Service обслужване, което включва еднократна безплатна подмяна на екран или заден панел в случай на повреда в рамките на първите 6 месеца, безплатна доставка от врата до врата за гаранционни ремонти и специализирана услуга по горещата линия 0800 18818. Нещо повече, закупилите комплекта имат възможност да участват в проучване за потребителското изживяване с него и да получат черна фитнес гривна Huawei Band 4.

Huawei Mate 30 Pro (ревю): Животът е хубав и без Play Store

Mate 30 Pro e базиран на най-мощната хардуерна платформа с изкуствен интелект на Huawei – Kirin 990, с 256 GB памет за съхранение и 8 GB RAM, и на софтуера на компанията EMUI 10, базиран на Android 10. Устройството няма инсталирани Google Mobile Services и работи със собствен набор от инструменти Huawei Mobile Services. То идва със собствения магазин на компанията Huawei AppGallery, с непрекъснато обогатяваща се функционалност и както глобални, така и български приложения. FreeBuds 3 са базирани на първия собствен чипсет за носими устройства на Huawei Kirin А1, който е и първият Bluetooth 5.1 чипсет в света. Те се отличават с интелигентно регулируемо двупосочно шумопотискане.

Комплектът включва Mate 30 Pro в цвят Space Silver и FreeBuds 3 в класически черен цвят на препоръчителна крайноклиентска цена 1999 лв. или в оферти, предлагани и от трите мобилни оператора абонаментни планове.

Вижте още: Huawei попадна в топ 10 на най-ценните марки