Huawei представи новите цветове и дизайни на флагман серията си HUAWEI P30 Pro. Смартфоните от P серията на компанията ще се отличават с нежен дизайн и иновативни решения във фотографията и видеографията и новите два авангардни дизайна не правят изключение.

В допълнение новите обновени фотографски и видеографски функции дават възможност за повече свобода при създаване на визуално изкуство.

Серията P на Huawei интегрира технологиите, модата и естетичните тенденции и по този начин привлича много млади потребители, за които е много важно смартфонът им да изглежда модерно.

Новите два дизайна на HUAWEI P30 Pro са вдъхновени от природата и са създадени чрез процес на матова шлифовка. С дълбокия цвят Mystic Blue, наподобяващ отражението на небето в морето, и нежния Misty Lavender, вдъхновен от цвета на лавандуловия залез, Huawei ще се опита да даде на потребителите два нови елегантни смартфон дизайна.

Прочети още:IFA2019: Huawei обяви Kirin 990. 5G-то става още по-достъпно

По отношение на фотографията нова функция за нощни селфита ще бъде добавена към нощния режим на телефоните от P30 серията. Функцията използва алгоритъм за разпознаване на изображението, който осветява и разкрасява лицата при нощни снимки – правейки бузите да изглеждат по-естествено и контурирайки триизмерно. В същото време балансира яркостта на фоновите светлинни източници и подобрява детайлите на тъмните части, без да преекспонира фона, и по този начин създава естествено и триизмерно нощно селфи.

Портретната функция с професионален боке ефект с настройка на блендата позволява на централния обект да изпъкне и създава артистичен и експресивен красив ефект. ToF камерата със своята прецизна способност за възприемане на дълбочината работи с AI алгоритъм за достигане на високо ниво на детайлност. Това позволява ясно открояване на детайлите - от гънките на дрехите до контурите на лицето, за да може портретът да се откроява от мекия и нежен фон.

Смартфоните от HUAWEI P30 серията държат глобалното потребителско внимание още от представянето им през март 2019. От серията са продадени над 10 милиона смартфона в първите 85 дни от представянето ѝ, което е рекорд за флагман устройство на Huawei. Серията HUAWEI P30 спечели и наградата на EISA за „Смартфон на годината 2019-2020“.