Моделите iPhone 15 Pro ще имат по-тънки извити рамки в сравнение с моделите iPhone 14 Pro, което потенциално ще доведе до външен вид, подобен на Apple Watch според профил, известен като ShrimpApplePro.

ShrimpApplePro пояснява, че следващото поколение "Pro" iPhone модели все още ще имат плоски дисплеи, тъй като само рамката ще бъде извита. Според източник, който говори с човека зад профила, тази комбинация от по-тънки рамки и извити ръбове може да доведе до външен вид, подобен на Apple Watch Series 7 и Series 8.

Предполага се, че извитото предно стъкло ще присъства и в дизайна на ‌iPhone 15‌ и ‌iPhone 15‌ Plus, но тези устройства няма да имат по-тънки рамки в сравнение с предшествениците си iPhone 14. ShrimpApplePro добави, че гамата ‌iPhone 15‌ ще включва същите размери на дисплея като миналогодишната гама ‌iPhone 14‌.

Миналата година авторът на информация беше сред първите, които заявиха, че моделите ‌iPhone 15‌ Pro ще имат титанова рамка с извити задни ръбове. ShrimpApplePro има добър опит в разкриването на точна информация за плановете на Apple, така че неговите доклади си струва да бъдат взети на сериозно.

Снимка: Unsplash

Виж още: iPhone 15 Pro моделите ще бръкнат още по-дълбоко в джоба ви 

 

Тагове: