Най-сетне знаем кога ще може да полетите във виртуалното небе с Iron Man VR. Интерактивното приключение през очите на популярния комикс герой няма да успее да излезе до края на годината, както първоначално се надяваха неговите автори, но забавянето не е голямо - Iron Man VR ще се появи за PS VR на 28 февруари 2020 г. Студиото Camouflaj пусна и нов трейлър, който разкрива главния опонент на Тони Старк – злодея Гоуст.

В Iron Man VR Старк се е усамотил в лабораторията, за да разработва нови технологии, които неговото друго "аз" да използва в битката срещу злото. Гоуст обаче търси своето отмъщение, след като е видял разрушенията, предизвикани от оръжията на гениалния изобретател. Злодеят е стар персонаж в комиксите за Iron Man и дори се появи във филма Ant-Man and the Wasp.

Междувременно студиото разкри какво включва дигиталното специално издание на Iron Man VR. Срещу 10 долара повече в цената – 50 срещу 40 долара -  ще получите 12 точки, с които да отключите по-рано нови оръжия и ъпгрейди, вместо да ги трупате с игра; дигитален саундтрак; четири Iron Man скина и PS4 тема. Ако направите предварителна поръчка на Iron Man VR, получавате още четири скина, втора тема и едномесечен абонамент за базата данни комикси Marvel Unlimited.   

Виж още: Ексклузивно: Зад кадър от следващата хитова продукция с Уил Смит (ВИДЕО)

Тагове:
Още от Play