Предишният Go Guide Stay Home Festival беше страхотна инициатива и ако си от онези, които прекараха супер, отбележи 6 и 7 юни в календара си, защото емблематични локации, завладяващи изпълнения на живо, диджей сетове и арт уъркшопи ще завладеят отново виртуалната сцена и ще направят уикенда ти специален! Ако си посетил първото издание на Go Guide Stay Home Festival, знаеш за какво говорим; ако не, дръж се здраво, защото е невероятно изживяване.

За щастие животът вече започна да се връща към нормалния си ритъм и трябва да отпразнуваме това с колкото може повече музика, шоу и забава. Сцената се пренася в дома ти, за да не се притесняваш от това, че мястото ти на бара може да бъде заето или че нещо друго ще те смути.

Както и последния път, ще те очакваме на създадения специално за събитието сайт onlinefestival.bg и с избрано съдържание в социалните мрежи на Go Guide. 

Концертите на живо този път ще бъдат на Ирина Флорин, Desy & The Shiny Stockings, Иво Димчев, Елена Сиракова и Ния & Ние. Това значи, че каквато и да е предпочитаната ти музика, покриваме множество разнообразни жанрове. За да разбереш точните часове на всеки индивидуален концерт, следи страницата на Go Guide и събитието във Facebook. Концертите на живо ще се излъчат с красивата подкрепа на Fashion Days.

Яки диджеи ще се грижат за лятното настроение, а наред с концертите отваряме и няколко стаи за парти. Любимите ти диджеи от неоновите партита в града ще дойдат, за да те накарат да се раздвижиш след дългия престой у дома. Очакват те сетовете на Diass, Ilko, Ivan Tanchev, Sava, Ramsey Hercules, Emil Prizе.

Ако пък си човек на изкуството, а не на дискотеките, сме помислили и за теб. Приятелите ни от Sunny Room и Botanic Lab подготвят невероятни проекти, които да следваш с експертните им насоки.

За да са доволни всички вкъщи, при внимателно гледане на фестивала ще има и приготвена храна! Ще имаш възможността да сготвиш майсторски яйца с Йоана Тодорова, а Радостин Кирязов от La Terra ще повдигне завесите на готварските си умения, за да научиш нещо ново. И понеже напоследък дните са малко по-особени, ресторантите на Takeaway.com са отворени и продължават да доставят до вкъщи вкуса на познатото. 

Партитата в София са нещо, за което вече много копнеем, и ще те очакваме на 6 и 7 юни, за да се забавляваме заедно.

 

Тагове: