Полското студио 11 Bit Studios са само на броени седмици от издаването на следващата си игра - Frostpunk. Какъв по-добър начин да се подготвите за леденото сървайвъл приключение от това да изиграете предходния им хит - This War of Mine? Уникалното сървайвъл приключение, развиващо се в разкъсван от война град, е безплатно за игра в Steam до 8 април. Всъщност, можете директно да си закупите играта на половин цена за 6 евро.

This War of Mine е игра с наистина интригуваща и брутална история, чиято стилизирана реалност и предизвикателен геймплей ще допаднат на много от вас. DLC-то към играта, The Little Ones, е създадено с благотворителна цел. Всички средства, събрани от продажбата му, отиват за фонда War Child, който подпомога деца във военни зони като Сирия, Ливан, Йордания и др.

Освен това This War of Mine е наистина специална игра за нашия екип. Тя е една от любимите игри на видео продуцентa ни Кирил Георгиев, а заедно с него и Илия Темелков имахме удоволствието да се срещнем с част от страхотния екип на 11 Bit Studios. Поляците са едни от най-активните гости на Sofia Game Jam, които подкрепят 48-часовият маратон за разработване на видео игри в София вече трета година - както с участието на разработчици от студиото в надпреварата, така и със споделяне на опита си по време на лекционната част на Jam-a.

Може да се хвърлите в приключението на This War of Mine от тук.

Тагове: