В момента тече продукция на филмa на Ридли Скот за живота на петролния магнат Дж. Пол Гети, в която Кевин Спейси заемаше главната роля. „All the Money in the World“ трябва да излезе по кината на 22 декември, но днес стана ясно, че ще се извърши презаснемане на всички сцени със Спейси – той е изцяло изрязан от филма. Актьорът, срещу който в момента текат неспирни обвинения в сексуални нападения и тормоз, ще бъде сменен от Кристофър Плъмър.  

Ридли Скот

Презаснемането на сцените, в които Спейси вече няма да присъства, вече са започнали, според източници, близки до продукцията. Бързането е разбираемо, тъй като „All the Money in the World“ трябва да излезе след малко повече от месец. В лентата участват още Марк Уолбърг и Мишел Уилямс. Кевин Спейси е извън публичното пространство за момента и според адвоката му „отделя време за лечението си“. Спейси вече беше отстранен и от сериала „House of Cards, а от Netflix прекратиха всички трудови взаимоотношения с актьора. От стрийминг услугата обявиха, че филмът "Гор", който продуцираха и в който Спейси влиза в ролята на писателя Гор Видал, няма да бъде довършен.

Източници твърдят, че Ридли Скот е искал Кристофър Плъмър да вземе ролята на Гети от самото начало, но е бил „притискан“ да избере актьор с по-познато име. Новият план има подкрепата на Sony.

Още от Play