Всички имахме високи очаквания към „Мисията невъзможна: Разпад“, но не всички очаквахме филмът да ги надмине по този грандиозен начин. И можем да го потвърдим от пръв поглед, но за това в ревюто ни, което ще излезе съвсем скоро. Преди да е готово обаче, бързаме да ви кажем кои са петте причини да гледате "Разпад" по кината, защото нашите приятели от Cinema City готвят приятна изненада.

Първа причина. Само през уикенда на премиерата си лентата надмина приходите за всеки друг филм от франчайза, а също се превърна във втората най-успешна премиера в кариерата на Том Круз. Знаем, че това не е основният показател за качество, когато филми като "Rampage: Унищожителите" надхвърлят 400 млн. в световен мащаб, но "Разпад" постигна отличен резултат на кината в САЩ - нещо, с което могат да се похвалят малко филми, които разчитат само на международния боксофис.

Втора причина. В Rotten Tomatoes оценките на новата част на "Мисията невъзможна" също са фрапиращо високи - 98% от критиците и 93% от публиката, а цялостните отзиви в интернет варират от „невероятен“ до „изключителен“. Ето това е по-сериозно доказателство, отколкото заработените до момента пари, нали?

Трета причина. Каскадите. Създателите на филма много ясно концентрираха почти цялата си маркетингова кампания именно на каскадите - нещо, което отличава "Разпад" от много от конкурентите му. Днес говорим все повече за CGI, докато тази поредица разчита изключително много на т.нар. практични ефекти (practical effects). Дори да оставим настрана прословутата история за счупения глезен на Том Круз, трудно ще пренебрегнем, че актьорът се е научил да пилотира хеликоптер, както и че е скочил 106 пъти от самолет от над 7 км височина, за да заснеме само една каскада във филма - скокът HALO. Към това трябва да добавим карането на мотор в натоварен трафик без каска и всички дребни скокове, бойни сцени и още много подобни моменти, които ще ви накарат да стиснете здраво дръжките на седалката.

Четвърта причина. Бойната сцена в тоалетните. Има защо този момент от филма да е основна част от трейлърите. Просто трябва да го видите.

Пета причина. Гледайте филма в 4DX в Cinema City, снимайте се пред логото 4DX в киното и качете снимката си в специалното приложение и запазете билета си. Един от вас може да спечели HD екшън камера, с която да улавяте вашите щури изживявания. Всеки желаещ може да се включи още сега – филмът върви с пълна сила по кината у нас, а своето включване може да направите до 9 август 2018, до която дата вашето участие ще бъде счетено за валидно. Можете да видите още за условията и да качите своята снимка оттук. А междувременно можете да бъдете сигурни в едно: няма да съжалявате, че сте избрали да се потопите в света на Итън Хънт нито за секунда.

Тагове:
Още от Play