По време на Световния мобилен конгрес в Барселона, HP представи най-новото си хибридно бизнес устройство, заедно със спектър от иновативни аксесоари, даващи нови възможност за работа на потребителите си да работят по всяко време.


Новият HP Pro x2 612 G2 е стилен, лек и високо функционален. Гъвкавият 2-в-1 модел предоставя на потребителите си няколко полезни режима на работа, включително режим за презентиране, режим за водене на записки, режим таблет за събиране на данни и ноутбук режим. Pro x2 може да бъде конфигуриран по избор с последните процесори Intel от 7-мо поколение, предоставящи високата производителност, необходима на модерния бизнес потребител. Капацитета на батерията му е 11 часа с едно зареждане, а на закачената с магники към устройството клавиатура включва отделни бутони, с които директно могат да се управляват гласови и видео конферентни връзки. Стилусът HP Active Wacom Pen за рисуване и водене на бележки, заедно с вградената апликация и 165 градусовата стойка, правят презентирането и споделянето още по-лесно. Pro x2 има и USB-C™ връзка за бързо зареждане и прехвърляне на данни, както и за USB-A за конвенционални периферни устройства. Устройството е оборудвано още с четец за карти памет, сменяемо SSD, опционален пръстов сензор и HP Client Security Suite Gen3 за наистина високо ниво на сигурност. Поддържа и технологията NFC.


Pro x2 е проектиран да издържи 3-5 години при стандартно бизнес натоварване, преминавайки успешно MIL-STD тестове при изпускане, прах, влажност, температурни промени и функционален шок.


Освен новото хибридно устройство, HP представиха и нова гама работни аксесори, работещи към х2 и х3 машините им. Между тях са специален калъф, докинг станция, донгъл с допълнителни периферни портове и др. Информация за всички тях можете да откриете тук.

 

Тагове: