Сякаш имаше някакво съмнение - втори сезон на "Нечовеци" няма да се случи. ABC официално анонсира спирането на шоуто вчера, тъй като всички ТВ мрежи се подготвят да разкрият новите си програми за есента 2018-19 г. в следващите седмици и третият супергеройски сериал на ABC за Marvel не направи пробив.

Ранни кадри от продукцията изтекоха в мрежата още през май 2017 г., но качеството бе лошо, а визуалните ефекти не бяха пълни. Затова и първоначалните отзиви не бяха особено добри.

Inhumans се появяват за пръв път в комикс на Стан Лий и Джак Кирби през 1965 г. „Нечовеците“ са експеримент на извънземната раса Крий, проведен преди милиони години на планетата Земя. По-късно експериментът е изоставен, но някои от създадените оцеляват.

Сериалът е съвместна продукция на Marvel и IMAX. Снимките му са направени в Хавай заради добрите отношения, които Disney и ABC имат с щата от предните си проекти. В ролите виждаме Иван Реон („Игра на тронове“) като Максимус, Ансон Маунт като невероятно мощния Черна светкавица, Кен Леунг като Карнак, Еме Икуакор като Горгоната и Изабел Корниш като Кристал.

Все още няма информация за това дали ABC ще поднови други серии на Marvel, а именно "Агентите на ЩИТ", но това решение се очаква да излезе през следващите няколко дни. Поредицата е спаднала до най-ниските си оценки в петия си сезон. Ако "Агентите на ЩИТ" се отмени, ще бъде интересно да се види дали Marvel ще опитва да излъчи друг ТВ сериал или ще насочи усилията си към стрийминга.

 

Тагове: