Миналия месец OnePlus пусна OnePlus 11 в световен мащаб, със стъклен гръб и възможност за избор на зелена или черна цветова схема. Въпреки това подмарката на Oppo загатна за нов вариант, който повишава цената на стандартния модел.

Президентът на OnePlus Китай Ли Джи разкри във Weibo, че се работи по специален вариант на OnePlus 11. Джи твърди, че телефонът ще бъде изработен с "безпрецедентни материали и майсторство", като добавя, че всеки телефон ще бъде уникален.

"Всеки е уникален. Възможно ли е всеки телефон също да изглежда уникално?" - гласи машинно преведен въпрос на придружаващото го изображение. Снимката показва нещо, което изглежда като OnePlus 11, наложен върху Юпитер.

Източникът Digital Chat Station също така твърди, че този материал не е бил използван в индустрията преди. Той също така добавя, че материалът е хладен на допир и че текстурата на всеки телефон, използващ този материал, се усеща по различен начин. И така, какъв материал може да е това?

Някои от последователите на профила предположиха, че може да получим OnePlus 11, изработен от мрамор. Това със сигурност би отговаряло на изискванията за материал, който не е бил използван в индустрията досега, като същевременно е хладен на допир. Изглежда, че това съвпада и с изображението на Юпитер, споделено от компанията. Така или иначе, радваме се, че марките за смартфони изпробват нови материали, вместо да се придържат към обичайните дизайни от стъкло или пластмаса.

Снимка: Unsplash

Виж още: Новият OnePlus Nord CE 3 изглежда като адски добро предложение