Netflix опитва позната тактика, към която много технологични компании прибягват, за да останат актуални в условията на днешната конкуренция – да копира от платформа, която е хит сред подрастващите потребители. Стрийминг гигантът въведе функцията Fast Laughs за мобилни потребители, която очевидно копира от TikTok, като ви предлага несекващ поток от комедийни клипове.

Чукнете на раздела Fast Laughs и ще видите колекция от хумористични видеа, извадени от каталога на Netflix и обхващащи всичко от специалните епизоди на комици като Кевин Харт до филми и цели сериали. Точно както в TikTok, може да харесвате отделни части и да ги споделяте с вашите приятели през социални мрежи като Instagram и Twitter.

Разбира се, скритата цел на Netflix е да спечели нови фенове и зрители на своите комедийни програми. Ако харесате краткия тийзър, може да гледате цялото видео или да го добавите в списъка с любими продукти, за да го видите после. Netflix очевидно се надява, че този формат „на парче“ може да ви накара да гледате комедийно представяне или филм, които иначе бихте пропуснали.

За момента обаче може да се наложи да изчакате, защото Fast Laughs е налична само за iPhone потребители, и то в отделни страни. Добрата новина е, че Netflix обещава скоро тестова версия и за Android, така че ако предпочитате комедия набързо през вашия телефон, Netflix ще отговори на това.

Снимка: Android Authority

Виж още: Куче робот помага на SpaceX за ракетата, която ще ходи до Марс (ВИДЕО)

 

Тагове:
Още от Play