Вторият трейлър на филма за най-новия супергерой в редиците на MCU, Captain Marvel, е вече тук. От видеото получаваме по-голяма представа какво ще видим на кино екраните през 8 март 2019 година, когато героинята на Бри Ларсън, Карол Денвърс, ще направи големия си дебют.

Историята на Captain Marvel се развива години преди събитията в първите няколко филма от MCU (като “Железният човек”). Ще се срещнем с две нови извънземни раси, които вероятно ще играят голяма роля в следващата част на “Отмъстителите” и светът на MCU след победата на Танос. Ще проследим пътя на Карол Денвърс в търсене на собствената ѝ история и ще разберем каква е връзката между нея и Ник Фюри (Самюел Джаксън). И защо Фюри се опита да се свърже с нея на финала на “Война без край”.

Трейлърът демонстрира много от способностите на Капитан Марвел в галактическа битка и спокойно може да заявим, че тя е един от най-силните супергерои на Marvel, които сме виждали до момента. Филмът не просто ще представи липсващите парчета от историята на вселената, но и ще подготви аудиторията за момента, в който героинята на Бри Ларсън ще замени някои от настоящите водещи герои в кино поредицата на Marvel. Времето на Капитан Америка и Железния човек изтича и MCU има нужда от свежа кръв.

Оцени:
Рейтинг: 3
Тагове:
Най-четени
Всички

Porsche свали шапка на Tesla – вижте защо

113 | 19.06.2019
Още от Play

Невронна мрежа превръща пикселовите изображения във фотореалистични

45 | 18.06.2019