Тази сутрин в „Добро утро, Америка“ Sony и Marvel пуснаха нов трейлър за Spider-man: Far From Home, показвайки живота на приятелския супергерой в резултат на събитията от "Отмъстителите: Краят".

В първия трейлър, който излезе по-рано тази година, видяхме Питър Паркър (Том Холанд) да се отправя към Европа за пътуване с класа само за да бъде призован от Ник Фюри (Самюъл Джаксън) за загадъчна мисия. Той също така ни даде първия ни поглед към дългогодишния злодей от вселената на Spider-man Mysterio, изигран от Джейк Джилънхол.

Предварително трябва да знаете, че видеото има много спойлери за "Отмъстителите: Краят". Сериозно: дори Том Холанд предупреждава хората за спойлери.

Готови ли сте? Добре.

Както може да заключите от факта, че Човекът паяк е в новия филм за Човека паяк, Отмъстителите са успели да променят действията на Танос в края на „Отмъстителите: Краят“, спасявайки всички герои, които злодеят заличи в „Отмъстителите: Война без край“, включително и Питър Паркър.

Новият трейлър показва, че самият Питър все още страда и изживява смъртта на своя ментор и полубащинска фигура Тони Старк. Той е поел нови отговорности, включително да общува с Ник Фюри и да пази целия Ню Йорк от лошите. Ясно е, че новият филм ще замени обичайния за Човека паяк лековат тон с по-строга история на съзряването на един млад герой.

Spider-Man: Far From Home излиза по кината на 5 юли 2019 г.

Още от Play