Българската премиера на "Отгледани от вълци" е на 4 септември по HBO GO, когато на стрийминг ще бъдат достъпни първите три епизода. Главни герои на фантастичния сериал на майстор-разказвача Ридли Скот са два андроида. Татко и Майка отглеждат човешки деца на мистериозна новооткрита планета. Докато колонията е напът да бъде разкъсана от религиозни различия, андроидите ще разберат, че да контролираш вярванията на хората е трудна и опасна задача. Сериалът е с премиера на 4 септември.

Какво да очакваме от първите три епизода

След като Земята става необитаема, андроидите Майка (Аманда Колин) и Татко (Абубакар Салим) изграждат ново селище и семейство с човешки ембриони на планетата Kepler-22b. Дванадесет години по-късно е останало само едно дете - Кампион (Уинта Макграт), а пристигането на междузвезден кораб с оцелели хора бива прието като заплаха от Майка.

ЕПИЗОД 102: Пентаграма

След конфронтация със землянина Маркъс (Травис Фимел) Майка (Аманда Колин) открива и отвежда пет от децата от кораба в своето селище. Докато Майка, Татко (Абубакар Салим) и Кампион (Уинта Макграт) се приспособяват да живеят с родените на Земята деца, Маркъс се бори да оцелее сам на Kepler-22b.

ЕПИЗОД 103: Виртуална вяра

След като децата от Земята се разболяват, Кампион решава, че Майка ги трови, и започва да планира бягство. Докато Майка и Татко се опитват да докажат противното, хората от кораба планират как да  спасят децата си.

Ридли Скот режисира първите два от общо 10-те епизода. Сред актьорите са Аманда Колин ("Отдел Q: Конспирация на вярата"), Травис Фимел ("Викинги"), Абубакар Салим ("Джеймстаун"), Матиас Варела ("Наркос"), Феликс Джеймисън ("Игра на тронове"), Яйво Уонг ("Rogue One: История от Междузвездни войни", "Господарка на злото" 2).