До появата на "Отмъстителите" 4 все още има повече от девет месеца, но това не означава, че няма за какво да си говорим. Вече видяхме още един филм на Marvel, откакто Танос изличи половината свят във "Война без край", а "Ант-мен и Осата" ни помогна да разберем защо Скот Ланг не успя да помогне на Отмъстителите в битката им с Танос.

Вторият "Ант-мен" намекна за това, че вече мъртви герои ще бъдат върнати към живот, и имаме достатъчно доказателства за това, че смъртта не е краят след "Война без край". Всъщност видяното в "Ант-мен и Осата" ни кара да вярваме, че там се крие ключов елемент от пъзела. Нещо повече, "Отмъстителите" 4 явно ще върне от мъртвите един герой от "Война без край".

И да, това е Локи.

Той умря доста рано във "Война без край", което бе относително героична гибел за персонаж, известен като злодей. Той не е Отмъстител сам по себе си, но е свързан с един от основните герои. Според буден потребител на Reddit обаче Локи изобщо не е умрял, а е инсценирал смъртта си.

Това се подкрепя от факта, че самият Том Хидълстън бе видян на снимачната площадка на "Отмъстителите" 4. Засега това е само фен теория, но ако има пътуване във времето в новия филм, то Локи лесно може да бъде един от персонажите, когото Отмъстителите срещат по пътя си.

Още от Play