Marvel Studios обявиха в социалните мрежи, че ще пуснат световната премиера на Avengers: Infinity War на 27 април, вместо предварително зададената дата 4 май. Така филмът ще излезе с над седмица по-рано и ще се разпространи по големите екрани в цял свят. Доста креативен беше и начинът, по който от студиото обявиха новата дата на премиерата – те не го направиха с официален трейлър или плакат, а чрез лежерен „разговор“ между потребителския профил на Marvel Studios в Twitter и самия Железен човек – Робърт Дауни Джуниър.

 

Всичко започна с туит, в който Marvel Studios попита дали хората се вълнуват за премиерата на филма, а Робърт Дауни отговори с въпрос: дали може да го види по-рано.

 

После от студиото върнаха, че биха направили всичко за „г-н Старк“ и му предложиха датата 27 април. Размяната продължи в шеговит тон, когато Дауни Джуниър попита дали и приятелите му могат да го видят тогава, а след малко – дали и целият свят може да го види. Така Marvel Studios стигнаха до голямото „обявяване“, че световната премиера на Avengers: Infinity War ще се случи на 27 април.

 

Изнасянето на датата напред ще освободи малко простор в иначе доста наблъсканите дати на филмови премиери на Marvel тази година – Deadpool 2 излиза на 18 май, а Solo: A Star Wars Story – на 25 май.

Тагове:
Още от Play