“Отмъстителите: Война без край” е най-новият филм от киновселената на Marvel и единственото място, където на голям екран може да видите всички герои от последните 18 филма, излезли в рамките на 10 години.

Очевидно доста хора искат да го направят, защото успоредно с новия трейлър на филма в петък стартираха и предварителните продажби на билети за него и без да губи време, “Отмъстителите: Война без край” постави нов рекорд. На филма бяха необходими само 6 часа, за да победи досегашния рекорд, поставен от друга продукция на Marvel – “Черната пантера”.

Въпреки че конкретната бройка предварително продадени билети не се разкрива, по всичко личи, че “Отмъстителите: Война без край” ще продължи положителната тенденция на “Черната пантера” и най-вероятно ще се окаже дори най-касовият филм на Marvel за всички времена.

“Отмъстителите: Война без край” трябва да благодари за това именно на своя предшественик, тъй като проучване на сайта Fandango показва, че от хиляда анкетирани зрители 60 процента смятат, че прожекцията на “Черната пантера” ги е накарала да очакват с още по-голям интерес премиерата на “Отмъстителите: Война без край”.

Филмът излиза на 27 април.

Вижте защо Far Cry 5 е чудесен начин да изкарате времето до премиерата на "Отмъстителите: Война без край". И как да спечелите две страхотни награди!

Тагове:
Още от Play