Huawei няма да са верни на себе си, ако не предложат луксозна Porsche Design версия на най-новия им мобилен флагман. Така че появата на Porsche Design Huawei Mate 20 RS е съвсем в реда на нещата.

Обединените дизайнерски и инженерни усилия на двете големи имена отново дават извънредно приятен за окото и изстискващ джоба ви резултат. Смартфонът може да се обобщи като най-мощния вариант на Huawei Mate 20 Pro с 8 GB RAM памет и между 256 GB и 512 GB пространство за данни, преоблечен в естествена кожа и брандиран със заветното Porsche Design.

 

Спецификациите се запазват същите - последно поколение чипсет Kirin 980, тройна камера, батерия с капацитет 4200 mAh и скенер за пръстови отпечатъци, вграден в екрана.

Съответно от вас се очаква да прецените дали издокараната му визия оправдава цените, които са 1695 евро за модела с 256 GB пространство и 2095 евро за този с 512 GB. Поне за разлика от много други луксозни модели, с Porsche Design Huawei Mate 20 RS получавате един наистина способен във всяко отношение смартфон.

Датата на пускане в продажба е 16 ноември, така че дано оставащите 4 седмици ви стигнат, за да заделите.