Universal Pictures пусна финалния трейлър за своя предстоящ хит, който е директно продължение на "Джурасик свят" от 2015 година. Събитията се развиват четири години след тези от края на предишния филм, а динозаврите все така са ключовият елемент, около който се върти историята.

Новото видео ни показва, че можем да очакваме по-заплетен сюжет най-малкото защото все още има хора, които не могат да устоят на привлекателната сила на тези праисторически чудовища. Те обаче не искат да ги спасят, за да ги използват като атракция в увеселителен парк; за тях динозаврите са оръжия.

През 2015 г. "Джурасик свят" върна към живот популярната трилогия "Джурасик парк", адаптация на бестселъра на Майкъл Крайтън. Филмът с Крис Прат и Брайс Далас Хауърд бе огромен успех и изкара над 1.6 милиарда долара.

Актьорите се връщат и за продължението, като този път са режисирани от Хуан Антонио Бейона ("Часът на чудовището").

Какво можем да очакваме? Отново добри ефекти, лек хумор и битка не толкова между хора и динозаври, колкото между хора и лоши хора. Приятно е завръщането на Джеф Голдблум, който беше огромната изненада в първия "Джурасик парк" от 1993 година. Той промени образа на стереотипния учен, превръщай го в рок звезда. Той беше и силният морален компас, който задаваше по неповторим начин въпросите, които си задаваше и публиката. Вероятно в новия филм присъствието му ще е далеч от това, но винаги е приятно да го видим на екран.

„Джурасик свят: Рухналото кралство“ излиза на 22 юни.

Тагове: