Въпреки че очакванията са за силна премиера на Deadpool 2 с приходи от около 150 млн. долара, Райън Рейнолдс не е сигурен дали ще има трети филм от поредицата.

“Наистина не знам дали ще има Deadpool 3”, заяви Рейнолдс пред Entertainment Weekly. “Чувствам се като героя - за да може той да функционира нормално в собствената му вселена, трябва да му отнемете всичко. Не мисля, че може да продължите да го правите до безкрай.”

Въпреки че Рейнолдс не е сигурен дали Deadpool ще получи друг самостоятелен филм, актьорът не отхвърля възможността да се присъедини към екип от супергерои.

“Виждам го като част от X-Force. Бих искал да се изправи рамо до рамо с другите мъже супергерои, а защо не и да партнира на някоя бойна дама от вселената на X-Men”, казва той.

Рейнолдс вече е част от филма X-Force, чийто режисьор и сценарист е Дрю Годард. Зази Бийц и Джош Бролин също са потвърдили участие, съответно в ролите на Домино и Кейбъл.

Deadpool 2 ще излезе по кината на 18 май. Морена Бакарин, Ти Джей Милър, Бриана Хилдебранд са останалите звезди във филма.

Междувременно пък може да се забавлявате с това шантаво видео на песента на Селин Дион Ashes, която е част от саундтрака на филма. И да, очите не ви лъжат - гъвкавата червена фигура, която демонстрира неподправени танцови умения, е Deadpool.