Лоша новина за почитателите на Ash vs. Evil Dead – неподражаемият Брус Кембъл поне за момента ще спре борбата със силите на злото, след като едноименният сериал бе прекратен точно преди края на третия му сезон.

Така след решението на Starz ни остават още само два епизода, за да се сбогуваме с Аш Уилямс, Кели, Паблито и останалата част от бандата, тъй като финалът на сезон 3 ще бъде и последна спирка за целия сериал. Evil Dead е една от най-старите и постоянно забавни хорър поредици и въпреки новината, че последната глава в приключението завършва, това не е съвсем неочаквано.

В предните си сезони Ash vs. Evil Dead неизменно бе подновяван преди старта на новия сезон, но тогава около 437 000 души гледаха първия му сезон, който дебютира през 2017 г. За сравнение последният засега епизод от 15 април бе гледан от само 175 000 души.

Освен Брус Кембъл в Ash vs. Evil Dead ни забавляваха Луси Лоулес и Рей Сантяго. Финалният епизод за сезона и сериала ще бъде излъчен на 29 април и в него Аш и сподвижниците му ще имат последен шанс да спасят света от надвисналата над него демонична заплаха.