Феновете мечтаят за събиране на веселата компания от "Приятели" още откакто любимят NBC ситком излъчи последния си епизод на 6 май 2004 г. и сега тази мечта става реалност. Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Матю Пери и Дейвид Шуимър потвърдиха този факт, съобщава Vogue.

Интересното е, че Кудроу и други участващи в шоуто настояваха, че това никога няма да се случи. Очевидно "никога" е сега. Говори се, че всяка от шестте звезди ще получи най-малко 2.5 милиона долара за появяване в специален епизод без конкретен сценарий.

Не е ясно какво означава точно "без сценарий", но Vogue допълва, че събирането ще се проведе на съоражението на "Уорнър Брадърс" в Бърбанк. Разбрира се напълно възможно е Къдроу, Лебланк, Анистън, Кокс, Пери и Швимър просто да импровизират.

Нямаме търпение да видим какво ще представлява новият проект след 14 години пауза. Дали Рос и Рейчъл все още са заедно? Близнаците на Моника и Чандлър "разцъкват" ли TikTok? Фийби служител на пълен работен ден ли е? Някой ще помогне ли на Джоуи? 

Виж още: COVID-19 провокация предизвика безредици на европейска територия

Тагове: