Този петък, 23.10, в стрийминг платформата на Amazon ще бъде премиерата на втората част на Borat. Саша Барон Коен се завръща в ролята на ексцентричния казахстански журналист и ни е подготвил ударна доза от неудобни житейски ситуации. Заедно с него в тях се впуска и българската актриса Мария Бакалова, която се превъплъщава в ролята на неговата дъщеря. За това, какви са взаимоотношенията в едно толкова необичайно семейство, намеква и трейлърът на филма, в който част от репликите са на родния български език. Тя не се притесни да говори на роден език и във вечерното шоу на Джими Кимъл, като дори поиска от известния водещ да си свали панталоните, за да е в унисон с характерния стил на филмовото заглавие.

Саша Барон Коен е известен с това, че предпочита да даде шанс на по-непознати актьори да изиграят ролите във филмите му, като това допринася още повече за експресивността на сценария.

Мария Бакалова е по-известна с участието си в кинолентата „Бащата“, който през 2019 бе отличен с наградата „Кристален глобус“ за най-добър филм по време на фестивала Карлови Вари.

Така че се пригответе да излезете извън зоната си на комфорт с Borat 2.

Снимки: Amazon

Виж още: Играйте тази страхотна осемдесетарска сайберпънк ретро игра в браузъра си

Още от Play