Робърт Патинсън сменя амплоато си на секссимвол с такова на секссимвол, който обаче е и супергерой. По непотвърдена информация на Variety актьорът води преговори за ролята на Човека прилеп в предстоящия филм на Мат Рийвс. Премиерната дата на лентата е 2 юни 2021 г.

Докато източниците твърдят, че все още няма нищо черно на бяло, Патинсън е фаворит за ролята и се очаква сделката да бъде финализирана скоро. От Warner Bros. засега пазят мълчание.

Предварителната продукция по филма, базиран на комиксите на DC, се очаква да започне това лято.

Рийвс, който стои зад последните две продължение на „Планетата на маймуните“, наследи режисьорския стол от Бен Афлек, който се отказа през януари 2017 г. Към продуцентския екип се присъединява и Дилън Кларк, с когото Рийвс работи по „Планетата на маймуните“.

Патинсън беше избран за ролята, въпреки че Рийвс все още работи по финалната версия на сценария.

Кариерата на Робърт Патинсън като актьор започва, когато се присъединява като аматьор към Barnes Theatre Company и започва да играе зад сцената. През 2005 г. Робърт участва във филма „Хари Потър и огненият бокал“, който му носи световна слава в ролята на Седрик Дигъри. Слава сред тийнейджърите му носи участието във филма от 2008 г. „Здрач“ и в продълженията от тази поредица.

Виж още: Петицията за презаснемане на финала на Game of Thrones расте главоломно

Тагове:
Още от Play