Samsung ни приближава още повече до реалността на безрамковите телевизори. Компанията планира да покаже безрамков телевизор на CES 2020 в началото на януари, като масовото производство ще стартира през февруари. Макар подробностите да са малко, изглежда в основата на дизайна е решението дисплеят и основното тяло да са захванати максимално близко, така че да се премахнат обичайните рамки при по-големите от 64 инча телевизори. И като казваме премахнат, го имаме предвид буквално – според слуховете телевизорът просто няма рамка.

Засега Samsung не е потвърдила нищо официално, но има причини да вярваме в тази спекулация. Освен че компанията работи вече по безрамков дизайн, по-рано тази година Samsung запази марката Zero Bezel. Това не е гаранция, че ще видим нещо подобно на CES, но по традиция Samsung използва форума, за да покаже нови ТV иновации.

Логично е да предположим, че всеки безрамков телевизор ще бъде доста скъп. Комбинацията от този екзотичен дизайн, голям панел и 8К изображение като нищо ще направи дори „обикновените“ 8К телевизори да изглеждат като масово достъпна оферта. Подобно на много други флагмански ТV модели от миналото, тук ще плащаме както за новата технология, така и за да се похвалим, че я притежаваме преди всички други.

Виж още: Американка счупи рекорда за най-дълъг престой в Космоса на жена

Тагове: