Американският тв гигант NBC се пребори с още няколко конкурентни мрежи, за да вземе правата върху сериал по популярната екшън поредица Bad Boys.

Позициониран като спин-оф на филмовата серия с Уил Смит и Мартин Лоурънс, сериалът ще разказва историята на специален агент Сид Бърнет. В ролята ще видим Габриел Юниън, която изигра персонажа в Bad Boys 2 през 2003 г.

Новият сериал все още няма име, но сценарият му се пише от Брендън Марголис и Брендън Соние, които са сценаристи и продуценти на The Blacklist. Продуцент ще бъде Джери Брукхаймер. Историята ще отведе главната героиня от Маями в Лос Анджелис, където тя ще се сблъска с нови опасности. Във вселената на Bad Boys Сид Бърнет е сестра на Маркъс Бърнет (Мартин Лоурънс) и имаше романтична връзка с неговия партньор Майк Лаури (Уил Смит).

В момента Габриел Юниън е звезда на сериала Being Mary Jane, който приключва догодина. Междувременно актрисата дори спечели съдебната битка срещу BET за нарушаване на договора от страна на телевизията. Звездата от Being Mary Jane заведе делото през октомври 2016 г. с твърдението, че от телевизията са искали да комбинират сезон 4 и 5 в един с 20 епизода в желанието си да я измамят, като удължат сезона извън указаното в договора. 

Тагове: