Очевидно нищо не е свършило, докато не свърши за ветерана от Виетнам Джон Рамбо. И дори тогава може и да не свърши. Силвестър Сталоун ще се върне за пето участие в култовата екшън поредица "Рамбо". Имаше слух, че той също можеше да бъде и режисьор, но това не изглежда да е така.

Докато участието на Сталоун не е потвърдено от официални представители, Millennium на продуцента Ави Лернер започна търсенето на реализация на проекта в Кан с предстояща дата за начало на снимките, определена за септември тази година. Сталоун изгрежда работи върху сценария, а неговият сътрудник от работата им по "Непобедимите" Лернер ще бъде продуцент.


Четвъртъта част излезе преди 10 години

В петия епизод на франчайза, когато дъщерята на един от приятелите му е отвлечена, Рамбо, който работи в ранчо, пресича американско-мексиканската граница и бързо се озовава срещу цялата армия на един от най-насилствените картели в Мексико.

Доходоносната поредица "Рамбо" започва през 1982 г. с "Първа кръв". Сталоун, който участва и режисира последния епизод от поредицата през 2008 г., понастоящем работи върху "Крийд" 2.

Тагове:
Още от Play