Не е твърде необичайно да видим саундтрак на CD или винил. Може би по-странна мода е завръщането на аудиокасетите. Ако сте един от малкото хора, които обичат да слушат касети във вашия плейър, имаме добра новина за вас: саундтракът на Stranger Things скоро ще може да бъде закупен на касета от Urban Outfitters.

Простено ви е, ако не знаете, че касетите все още съществуват. В случая решението е по-скоро продиктувано от факта, че действието в сериала се развива в началото на 80-те години, отколкото с действително търсене на този музикален носител. За допълнителна доза ретро усещане музикалната касета ще се продава в кутия, която прилича на видео касетка VHS.

Саундтракът ще бъде от две части – тази, разбира се, включва музика от първия сезон (премиерата на вторият сезон ще бъде в края на октомври по Netflix). Издател на саундтрака е Lakeshore Records, а обложката ще е в типичния еклектичен стил на шоуто, брандирана с логото на Netflix. Саундтракът ще бъде пуснат в продажба от 14 юли, но все още няма информация за цената му.

Тагове:
Още от Play