Ще трябва да изчакаме този Хелоуин за втория сезон на Stranger Things и изглежда, че ще трябва да го направим без спойлери или изтичане на важна информация, които да се появят онлайн. Тази надежда се основава на скорошно интервю с детския актьорски състав на Stranger Things, чийто екип изясни, че тайната е от изключителна важност този път. Докато те нямат какво да разкрият по отношение на сюжета, децата казват, че втория път можем да очакваме нещата да са много по-страшни.

Сюжетът като цяло беше забулен в мистерия и напрежение, което явно го направи по-приятен за по-широка аудитория, но ще видим, че тази формула се променя малко през втория сезон. Според едно интервю на Фин Улфхард, когото познаваме от ролята на Майк, вторият сезон на шоуто ще бъде по-плашещ и по-ориентиран към ужасите от първия сезон.

Студиата не поемат никакви рискове, когато става дума за "течове" и възможно пиратство, и затова членовете на продукцията са под строго нареждане да запазят сценария само за себе си. Видяхме, че изтичанията стават все по-голям проблем за компаниите. Netflix също претърпя подобно хакване, като в случая хакерите твърдяха, че искат пари под заплахата от пускането на сериалите в мрежата.

Още от Play