Все още не знаем името на стрийминг услугата на Disney, но за сметка на това са ни известни някои подробности за сериала по Star Wars („Междузвездни войни“), който ще се появи.

Джон Фавро ("Железният човек") съобщи в Instagram, че действието в The Mandalorian ще се развива "след падането на Империята и преди появата на Първия орден", където, подобно на Джанго и Боба Фет, ще се появи един "самотен стрелец". И за да бъде препратката пълна, той ще носи бронята, позната ни именно от Фет - това се потвърждава от първата пусната снимка, която виждате тук.

Слуховете говорят, че сериалът може да струва над 100 милиона долара, така че очакванията са високи. От Lucasfilm обявиха и петимата режисьори, които ще се присъединят към Фавро за епизодите. Това са Дебора Чоу (Jessica Jones, Mr. Robot), Рик Фамуйва (Dope, Confirmation), актрисата Брайс Далъс Хауърд (Jurrasic World), Тайка Уайтити (Thor: Ragnarok), Дейв Филони (Star Wars: The Clone Wars).

Други сериали, които ще тръгнат по услугата, когато стартира следващата година, са тези с героите от вселената на Маrvel. Също така очакваме нови епизоди от Star Wars: Clone Wars, така че дори и някои от по-старите филми да не са налични веднага, феновете ще имат какво да гледат междувременно.

Премиерата на The Mandalorian е предвидена за втората част на 2019 г.

Тагове:
Още от Play