Култовият ТВ сериал The Office може да ни зарадва отново с нов сезон догодина, съобщава TV Line. NBC обмисля да продължи комедията след успеха на повторната премиера на Will & Grace по същата телевизия.

Новината наистина е вълнуваща - The Office бе един от най-добрите сериали на миналото десетилетие и изстреля Стийв Карел в звездната слава на Холивуд. Първите седем сезона на сериала завинаги ще останат в спомените на милиони зрители с невероятните трагикомични сцени, уникалния хумор и подвизите на бандата от Dunder Mifflin. Е, последните два сезона - и особено осмия - бяха ужасни, но какво пък, това не помрачава наследството на сериала.

За новия сезон се обмисля мястото на действие отново да бъде офиса на компанията в Скрaнтън, щата Пенсилвания, но този път комбинацията ще бъде между познати и нови лица. За съжаление, макар и очаквано, самият Стийв Карел няма да участва.

Това повдига доста въпросителни относно успеха на евентуалния нов сезон, тъй като една от причините за добрия пример на Will & Grace е фактът, че всички познати лица присъстват отново.

Тагове: