Не всеки тв сериал може да бъде голям хит според критиката и феновете, но е доста рядко той да не впечатли абсолютно никого. Въпреки че Netflix има доста добри попадения, най-новият сериал на компанията, наречен The I-Land, се проваля до такава степен, че има 0 процента рейтинг на специализирания сайт Rotten Tomatoes.

Сериалът, в който играят Кейт Босуорт и Алекс Петифър, разказва историята група хора, заточени на остров и без спомен за нищо. Сюжетът напомня мистерията в основата на хитовия сериал от близкото минало Lost с леки елементи от The Maze Runner.

Това обаче няма значение, защото критиката към него е унищожителна и The I-Land има най-ниския резултат от всеки друг сериал в момента. Точно така, при над 300 излъчвани в момента сериали тази продукция на Netflix удари абсолютното дъно. Критиките са към това, че идеята е открадната от Lost, историята няма много смисъл, диалогът не е добър и качеството на продукцията е слабо. На всичкото отгоре завръзката в края на сезона е още по-нелогична от всичко видяно преди това. Мнозина анализатори дори се питат защо Netflix въобще е дал зелена светлина на сериала, но изглежда доста вероятно той да бъде прекратен съвсем скоро.

Виж още: Визията на Шварценегер в Mortal Kombat 11 остава без гласа на актьора (ВИДЕО)     

Тагове:
Още от Play