Първият официален трейлър на снимания и в България „Хелбой“ на Lionsgate се очакваше да бъде пуснат тези дни, но както е модерно, „изтече“ онлайн по-рано.

Така де, беше крайно време да видим трейлъра, като се има предвид, че първите кадри бяха показани през ноември по време на Comic Con в Ню Йорк, но не бяха разпространени сред широката публика. Междувременно трябваше да се задоволим само с изображения и плакати, за да разберем в каква посока режисьорът Нийл Маршал ще развие визията на героя.

А първият трейлър подсказва, че филмът определено ще е много по-различен от двете части на Дел Торо. С рокаджийската Mony Mony на Били Айдъл за музикален фон бързо установяваме стила на филма - смесица от хумор и екшън със здравословна доза кървища, за която красноречиво говори и R-рейтингът на филма.

В ролята на Хелбой влиза Дейвид Харбър, познат ни от сериала Stranger Things. Мила Йовович се превъплъщава в злата кралица Нимуе, а като баща на героя ще видим Иън Макшейн в ролята на професор Брутенхолм. Сред останалите имена в актьорския състав са Саша Лейн, Брайън Глийсън, Софи Оконедо, Пенелопе Мичъл и Олстейт Петри

„Хелбой“ излиза по кината в Австралия на 11 април 2019 г., а в САЩ и Великобритания - на 12 април.

Тагове:
Още от Play