Като популярен комикс герой, Железният юмрук спешно се нуждае от известна промяна в имиджа. Дебютният сезон на едноименния сериал беше разочароващ, а участието му в "Защитниците" най-много дразнеше. Последното се дължи най-вече на решението сюжетът да се върти около него, което беше не беше добре обмислено.

Междувременно, Дани Ранд (в ролята Фин Джоунс) се появи във втория сезон на "Люк Кейдж" и да си признаем, предпочитаме да го виждаме в такава светлина. Особено интересна бе и динамиката на отношенията му с главния герой.

С новия сезон, обаче, винаги има надежда персонажът да се развие в положителна посока - въпреки факта, че този вид оптимизъм често остава неоправдан, когато става въпрос за сериалите по Маrvel на Netflix. Все пак, освен обичайните оплаквания за прекалено много епизоди / недостатъчно развита история, както и недобрата връзка между отделните светове, сериали като “Джесика Джоунс” и “Люк Кейдж” се представиха задоволително (първият сезон на Джесика Джоунс бе много добър, докато за Лука Кейдж сезон 2 се оказа по-успешен).

На днешния панел на San Diego Comic Con бяха разкрити някои любопитни детайли около новия сезон, включително и факта, че Дъщерите на Дракона официално ще бъдат екип (това е дуото Колийн - Мисти). Стана ясно и че мистериозната героиня, която Алис Ийв ще изиграе, се нарича Thypoid Mary.

Официалната премиера на втория сезон ще бъде на 7 септември. Може да видите трейлъра за сезон 2 по-долу. В сериала участват още Джесика Хенуик в ролята на Колин Уинг, Том Пелфри като Уорд Мейкум, Джесика Струп като Джой Мейкум, Саша Дауан като Давос и Симон Мисик като Мисти Найт.



Тагове:
Още от Play