Първият сезон на Stranger Things ("Странни неща") имаше осем епизода, а вторият увеличи бройката им до девет. Феновете се надяваха, че третият сезон може да бъде разказан в цели десет епизода, имайки предвид популярността на сериала и големия му бюджет.

Сега обаче научаваме, че Netflix отново е поръчалa осем епизода. Подробностите около третия сезон са малко, но знаем, че той ще ни отведе малко напред във времето, което означава, че децата вече ще бъдат в гимназия. Режисьорът Шон Леви потвърди, че Eleven не е единствената със специални умения, и е вероятно в третия сезон да се отдели повече време именно на търсенето на останалите специални деца. Линията за това беше поставена още във втори сензон, в който един цял епизод пое по този път. Тогава той се усещаше като ненужен и дистанциран от основната история, но с ясна цел - да даде началото на тази сюжетна линия.

Със сигурност обаче фабулата в третия сезон ще има самостоятелна нишка. Засега не са потвърдени никакви нови актьори, но всички познати лица от предния сезон ще се завърнат.

Най-четени
Всички

Важна промяна в РС изискванията за Fortnite. Вижте я тук

21 | 23.06.2019
Още от Play

След Батман Робърт Патинсън гледа към Джеймс Бонд

0 | Преди 19 ч.