Култовата тийн крими поредица „Вероника Марс“ се завръща на екран с пораснали герои. Новата продукция, за която звездата Кристен Бел загатна неотдавна, ще се появи на 26 юли.

Русокосата актриса сподели в Twitter нов кратък клип, който поставя основите за новото приключение. В привидно идеалистичния Нептюн настъпва поредната ваканция, което означава пощурели ученици и студенти, много пиене и вероятно нови криминални случаи. Новият сезон на „Вероника Марс“ ще е състои от осем серии, начело на които стои създателят на сериала Роб Томас.  

Освен Кристен Бел в ролята ще видим още познати от оригиналната продукция лица като Енрико Колантони и Джейсън Доринг, така че дори 12 години след края на сериала феновете ще могат да очакват нова вълнуваща среща със своите любимци.

Междувременно, ако все още не сте го направили, не пропускайте да изгледате и едноименния филм, финансиран през Kickstarter, който е като обяснение в любов за всички почитатели на устата фурия Вероника Марс.

"Вероника Марс" е американски сериал по идея на Роб Томас, стартирал през 2004 г. Сериалът е училищна криминална драма. Главната героиня (в ролята Кристен Бел) е нещо като училищен детектив и помага на баща си, бивш шериф и настоящ частен детектив, да разрешават заплетени случаи.

Още от Play